"Παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους"

Με ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα και με τίτλο "Παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους", η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρεται στον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Με στόχο μια νίκη που δεν θα έχει μόνο βαθμολογικά οφέλη, η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 17:00.

 Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παναγιώτου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει στο στόχο της. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Λεόν και του τραυματία Γκριγκαλασβίλι.
 
Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού του Σαββάτου είναι στο ψηλότερο βαθμό καθώς ο αντίπαλος, που διεκδικεί το πρωτάθλημα, θέλει με τη σειρά του τη νίκη μετά από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Για να φτάσει στην επιτυχία η Νέα Σαλαμίνα θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της να παρουσιάσουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο και να αγωνιστούν με πάθος και αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παιχνίδια σαν αυτό του Σαββάτου κεντρίζουν τον ενδιαφέρον των φιλάθλων και οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα πρέπει να βρεθούν μαζικά στο πλευρό της ομάδας. Με ένθερμες εκδηλώσεις, πάντα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, θα πρέπει να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας προς τη νίκη. Η μάχη της Νέας Σαλαμίνας σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο είναι δύσκολη και θα πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί. Τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι θα λειτουργήσει το κατάστημα RED SHOP με προσφορές στα χειμερινά είδη.