«Ο Τσίπρας να φέρει... αέρα ελευθερίας και στην Κύπρο»

Με τον Πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέα Παρασκευά επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net, για να μας σχολιάσει κάποια παράπονα που υπήρξαν από πλευράς ΑΠΟΕΛ για την χθεσινή φιλοξενία από τους «ερυθρόλευκους», για τη διαιτησία αλλά και μερικά άλλα συμβάντα στο γήπεδο Αμμόχωστος. Ο κ. Παρασκευά αρκέστηκε σε μία και μόνο πρόταση για τον χθεσινό αγώνα…

«Την Δευτέρα έρχεται ο Τσίπρας στην Κύπρο και ελπίζω με την έλευσή του ο αέρας της ελευθερίας να φυσήξει και στην Κύπρο».

Νεότερη ενημέρωση:

Από πλευράς Νέας Σαλαμίνας επικοινώνησαν εκ νέου με την ιστοσελίδα μας www.kerkida.net εκφράζοντας τις θέσεις τους για τα παράπονα από πλευράς ΑΠΟΕΛ και την ένταση που προέκυψε στο φινάλε του χθεσινού αγώνα: 

«Επειδή υπήρχε ένταση μετά το τέλος του αγώνα, έγινε προσπάθεια για να φύγει ο κόσμος από το γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ χωρίς να ενημερώσει μπήκε στο γήπεδο για να κάνει αποθεραπεία και οι οπαδοί του που είδαν τους παίκτες να επανέρχονται στο γήπεδο άρχισαν να επιστρέφουν στις κερκίδες.

Όταν υπήρχε μάζα φιλάθλων στην κερκίδα δεν μπορούσε να ανοίξει η είσοδος για έναν. Στο τέλος θα έμπαιναν μέσα όλοι και θα υπήρχε κίνδυνος σοβαρών επεισοδίων».