Ώρα... ευθύνης

Σε δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα, μια αγωνιστική πριν τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Συνεπώς στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αγία Νάπα στο γήπεδο Αμμόχωστος-Επιστροφή το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 16:00, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ώστε η Νέα Σαλαμίνα να μπει με αυξημένη διαφορά και καλύτερες προοπτικές στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Ασφαλώς η βαθμολογική συγκομιδή της Νέας Σαλαμίνας δεν ικανοποιεί κανένα φίλο της και δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της. Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή όμως του πρωταθλήματος πρέπει όλοι όσοι αποτελούν την οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βοηθήσουν την ομάδα να αποφύγει τις περιπέτειες. Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά θα πρέπει να έχουν και τη συνεχή στήριξη των φίλων της ομάδας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα θα συνοδεύσουν για ακόμη μια αγωνιστική την προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας. Εκτός αγωνιστικής δράσης είναι ο τιμωρημένος Γκράιμς και οι τραυματίες Μορίς και Γκριγκαλασβίλι. Παρά τις σημαντικές απουσίες εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν θα υλοποιήσουν το στόχο της νίκης.