"Απολογούμαι στον κόσμο μας" (Βίντεο)

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο επιθετικός της Νέας Σαλαμίνας Βίνσεντ Εζέ μεταξύ άλλων απολογήθηκε στον κόσμο των «ερυθρολεύκων» για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα.

Αναλυτικά:

"Το γεγονός της παρουσίας μας στη δεύτερη εξάδα του πρωταθλήματος δεν μας ευχαριστεί" δήλωσε στο RED ΤV ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας ΕΖΕ.

"Οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πολύ περισσότερα από εμάς. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δυστυχώς δεν παίρνουμε όμως τα αποτελέσματα που δικαιούμαστε".

"Αυτό που ζητούμε από τους φίλους μας είναι να μας βοηθήσουν να αποβάλουμε την πίεση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές τη στιγμή αυτή. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Είμαι σίγουρος για αυτό".

Για τον επόμενο αγώνα με την Αγία Νάπα ο ΕΖΕ δήλωσε "Είναι ένα εκτός έδρας παιγνίδι αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν δούμε και τον προηγούμενο αγώνα πιστεύω ότι είμασταν καλύτεροι. Μπορούμε να κερδίσουμε. Έχουμε ποιοτική ομάδα, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάνουμε γκολ. Είμαι θετικός για το παιγνίδι".

Σχετικά με το επεισόδιο στο τέλος του τελευταίου αγώνα και τα παράπονα των φίλων της ομάδας για την ενέργεια του ο ΕΖΕ ζήτησε να κάνει ειδική αναφορά για να απολογηθεί.
"Ενέργησα λάθος και απολογούμαι πολύ για αυτό. Θέλω να δείξω μεταμέλεια για τη συμπεριφορά μου απέναντι στους φίλους της ομάδας. Ζητώ συγνώμη. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όταν είσαι κάτω από πίεση δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα σου και κάνεις λάθη. Αυτό συνέβηκε και λυπάμαι πραγματικά".