Οικονομική εκστρατεία για τα κριτήρια (Βίντεο)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα με την οποία καλεί τον κόσμο να βοηθήσει ενόψει των κριτηρίων.

Η ανακοίνωση:

Ξεκίνησε εδώ και μερικές μέρες η οικονομική εκστρατεία του σωματείου μας με στόχο την κάλυψη ποσού 100 χιλ ευρώ που αφορά άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις. Η εκστρατεία συμπεριλαμβάνει επαρχιακές και τοπικές συγκεντρώσεις φίλων της Σαλαμίνας. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό, Επισκοπή, Κολόσσι και Πόλη Χρυσοχούς ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί μεγάλη συγκέντρωση στη Λεμεσό. Αιχμή του δόρατος της εκστρατεία αποτελεί η ανέγερση αψίδας εισόδου στην κεντρική είσοδο του Σταδίου σύμβολο για τους φίλους της Σαλαμίνας και της Αμμοχώστου στο Στάδιο "Αμμόχωστος - Επιστροφή". Στο χώρο θα τοποθετηθούν ειδικές πινακίδες συμβολικού χαρακτήρα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια συνδέοντας το οικογενειακό τους όνομα ή την επιχείρηση τους με τη μεγάλη αυτή προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας. Ένα σωματείο που διαχρονικά διεξάγει αγώνα προώθησης του ευ αγωνίζεσθε και μετά την Τούρκικη εισβολή αποτελεί μαζί με τα υπόλοιπα προσφυγικά σωματεία σύμβολο μνήμης των κατεχόμενων μας εδαφών και ελπίδας για επιστροφή.

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης που ξεκίνησε πριν από 18 μήνες το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας έχει καταφέρει να περιορίσει τα έξοδα του και παράλληλα να αποπληρώσει και να βάλει σε πρόγραμμα αποπληρωμών το μεγαλύτερο μέρος των παλαιών του υποχρεώσεων οι οποίες εμπίπτουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Η σημαντικότητα των οφειλών αυτών αγγίζει τη ίδια τη βιωσιμότητα του σωματείου καθώς ενδεχόμενες απώλειες βαθμών λόγω τιμωρίας οδηγούν ένα σωματείο στην διαβάθμιση και στη δραματική μείωση των εσόδων του.

Την περίοδο αυτή η Νέας Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την ανάγκη κάλυψης ενός ποσού της τάξης των 100,00 ευρώ για να περάσει με επιτυχία και αυτή τη κομβική υποχρέωση. Συνεισφέροντας στην προσπάθεια αυτή ενισχύεται σημαντικά η προσπάθεια για την πλήρη εξυγίανση του σωματείου βάζοντας το πλέον σε πιο σταθερά θεμέλια έτσι που να μπορέσει οριστικά να κρατηθεί χωρίς κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, γεγονός που θα αποδυναμώσει όλα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης εκστρατείας περιλαμβάνει τη διάθεση 200 πινακίδων διαστάσεων 20 εκ Χ 30 εκ στην τιμή των 500 ευρώ έκαστην. Οι πινακίδες θα βρίσκονται τοποθετημένες στην νέα αψίδα εισόδου του Σταδίου «Αμμόχωστος – Επιστροφή» από τον Απρίλιο μέχρι και το τέλος της επόμενες ποδοσφαιρικής περιόδου τον Ιούνιο του 2016. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αγοράσει μία ή και περισσότερες πινακίδες ισχυροποιώντας το συμβολικό μήνυμα που θέλει να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο. Μήνυμα συμπαράστασης στην προσπάθεια ενός υγειούς σωματείου αλλά και διαφημιστικό όσο αφορά τις εργασίες της επιχείρησης σας. Ταυτόχρονα τις πινακίδες θα μπορούν να αγοράσουν όσοι ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να καταχωρήσουν το οικογενειακό τους όνομα ως ένδειξη εκτίμησης ή μνήμης αγαπημένων τους προσώπων.