"Στην έδρα μας για νίκη-παραμονή"

Με δελτίο Τύπου η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας αναφέρεται στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

"Σήμερα η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου υποδέχεται την ΑΕΛ Λεμεσού, στο Στάδιο Αμμόχωστος Επιστροφή στις 16:00. Στόχος της ομάδας μας για ακόμη μια φορά φέτος η νίκη, για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό δούλεψε μετά τη διακοπή του Πάσχα, για να διορθώσει τα λάθη που εμφανίστηκαν στον αγώνα με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ενισχυμένοι αυτή τη φορά μετά την επιστροφή του Μορίς στην αγωνιστική δράση, ο οποίος θα καλύψει το κενό που εμφανίστηκε στην κορυφή της επίθεσης μετά την τιμωρία του Ενρίκε.

Η ομάδα της Λεμεσού λογικά θα αγωνιστεί με νεαρούς ποδοσφαιριστές και αναπληρωματικούς, αφού είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για τον δύσκολο ημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, για να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα με πολύ λιγότερο άγχος και να βάλουμε μπροστά για τους στόχους που τίθενται προς εκπλήρωση για του χρόνου.

Σταθερές απουσίες αυτές του τιμωρημένου Ενρίκε και του τραυματία Γκρικαλασβίλι.

Περιμένουμε όλους τους Σαλαμιναίους στο Στάδιο Αμμόχωστος Επιστροφή, για να στηρίξουμε την ομάδα μας σε ακόμη ένα δύσκολο αγώνα, που έχει να μας προσφέρει πολύ σημαντικά δεδομένα με την αποκόμιση θετικού αποτελέσματος".