"Στόχος τα 500 διαρκείας, πολύ ικανοποιητική προπώληση"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε στον ΑΣΤΡΑ 92.8 και την Κατερίνα Κυριάκου την Πέμπτη. Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Κώστα Σεραφείμ...

"Τα πράγματα με το εμπάργκο δυσκολεύουν όμως υπήρχε ειλημμένη απόφαση και πριν το εμπάργκο για περιορισμένες κινήσεις. Πρώτιστος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση".

"Ισχύει για μια μεταγραφική περίοδο το εμπάργκο. Τον Ιανουάριο δικαιούμαστε τέσσερις μεταγραφές αλλά για να γίνουν πρέπει να φύγουν κάποιοι που θα είναι γραμμένοι. Έτσι προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τους καταλόγους με τέτοιο τρόπο ώστε τον Ιανουάριο αν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και να ενδυναμώσουμε την ομάδα".

"Θεωρούμε πως μετά το 2017/18 η οικονομική κατάσταση του Ολυμπιακού θα είναι πολύ καλύτερη από σήμερα ή από πριν δυο χρόνια όταν αναλάβαμε".

"Υπάρχει πολύ ικανοποιητική προπώληση εισιτηρίων διαρκείας. Αναμένουμε ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση ώστε να υλοποιηθεί ο ρεαλιστικός στόχος των 500 διαρκείας".

"Έχουν γίνει άλματα στην σωστή κατεύθυνση τα τελευταία χρόνια και περιμένουμε ο κόσμος να συνεχίζει να αγκαλιάζει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια".