Σηκώνουν μανίκια στον Ολυμπιακό (δηλώσεις)

Δουλειά αναμένεται να "πιάσουν" οι μαυροπράσινοι την ερχόμενη βδομάδα, καθώς ξεκινούν και επισήμως οι προπονήσεις της ομάδας. 

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας kerkida.net ,ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας κ. Πάρις Φωκαΐδης, μας ανέφερε: 

"Στις 26 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας. Καταβάλλονται προσπάθειες για μετάβαση της ομάδας στο εξωτερικό για μέρος της προετοιμασίας της. Tο θέμα θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Υπό τα δεδομένα η διοίκηση έχει προχωρήσει σε ανανεώσεις με το σύνολο του περσινού ρόστερ της ομάδας, αναμένονται εντός των ημερών και τα υπογραμμένα συμβόλαια του Παπαστεριανού και του Miguelito". 

Σε σχέση με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους ο κύριος Φωκαΐδης μας ανέφερε: "'Όπως γνωρίζετε, δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να υπερβεί τον σκόπελο της απαγόρευσης μεταγραφών για αυτή την περίοδο λόγω της περίπτωσης Μασίνουα. Αν θα γίνουν οποιεσδήποτε προσθήκες αυτές αφορούν σε ποδοσφαιριστές κάτω των 18 και κατόπιν υπόδειξης του τεχνικού επιτελείου. 

Ήδη προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας ο τερματοφύλακας Στυλιανός Κωνσταντίνου, αν και εφόσον προχωρήσει κάποια από τις άλλες περιπτώσεις που εξετάζει το τεχνικό μας επιτελείο θα υπάρξει ενημέρωση. Ο στόχος της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν μπορεί να είναι άλλος από την δημιουργία ενός αξιόμαχου ανταγωνιστικού συνόλου και την διεκδίκηση της παραμονής της ομάδας στην πρώτη κατηγορία".