Τι έκαναν οι "μαυροπράσινοι" διεθνείς

Mέσα από την επίσημη σελίδα του, ο Ολυμπιακός αναφέρεται αναλυτικά σε όλους τους διεθνείς παίκτες του που είχαν υποχρεώσεις με τις "μικρές" Εθνικές τις προηγούμενες μέρες...

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κωνσταντίνος Σωητηρίου (Κ21), Νικόλας Μενελάου (Κ19), Στυλιανός Παντελή (Κ19), Στέλιος Ανδρέου (Κ15), Χρίστος Βενιζέλος (Κ15) και Ανδρέας Χατζιηγαβριήλ (Κ15) είχαν ιδιαίτερα θετική παρουσία στις υποχρεώσεις των εθνικών μας ομάδων την βδομάδα που μας πέρασε.

* Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου αγωνίστηκε όλο το ενενηντάλεπτο με την ομάδα Κ21 και ήταν στους διακριθέντες της ομάδας μας.

* Ο Νικόλας Μενελάου (Κ19) ο οποίος προπονείται με την ομάδα μας από την αρχή της φετινής προετοιμασίας, αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά στον αγώνα της Εθνικής μας με αντίπαλο την Ρουμανία, ενώ ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε την έκβαση του αγώνα.

* Ο Στυλιανός Παντελη (Κ19) ο οποίος αγωνίζεται φέτος στην ομάδα μας δανεικός από την ΑΕΛ Λεμεσού, αγωνίστηκε το δεύτερο ημίχρονο στον νικηφόρο αγώνα της εθνικής μας Κ19 κόντρα στην Ρουμανία, και από δική του προσπάθεια προήλθε το τέρμα του Μενελάου.

* Οι Στέλιος Ανδρέου, Χρίστος Βενιζέλος και Ανδρέας Χατζιηγαβριήλ αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα της εθνικής μας ομάδας Κ15 στο ισόπαλο 2-2 με αντίπαλο την Σλοβενία.