Καπαρτής στο KERKIDA.NET: "Στόχος η παραμονή/ Πρόκριση για ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΚ"

Ο Βαλάντης Καπαρτής, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του.

Μια ανάσα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ο Καπαρτής μιλάει στο kerkida.net για το φετινό δύσκολο όπως το χαρακτηρίζει πρωτάθλημα, για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και για τους στόχους τους. Αναφέρεται στην δική του πολύ καλή απόδοση στα φιλικά, όπου σημείωσε τέσσερα τέρματα, μιλάει για τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού και σχολιάζει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας.

Δείτε την συνέντευξη του Βαλάντη Καπαρτή στην ιστοσελίδα μας:

Πως πήγε η προετοιμασία του Ολυμπιακού;
 « Η προετοιμασία της ομάδας πήγε πάρα πολύ καλά και θεωρώ ότι έγινε σκληρή και ποιοτική δουλειά από όλο το σύνολο. Δουλέψαμε πολύ και αναμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα; 
 «Όπως βλέπω τις ομάδες θεωρώ ότι δυνάμωσαν πολύ και θα είναι πολύ ανταγωνιστικός ο φετινός μαραθώνιος. Όσο για εμάς, υπάρχει το εμπάργκο αλλά πιστεύω με τη δουλειά και την προετοιμασία που έγινε θα είμαστε ένα δυνατό σύνολο στον αγωνιστικό χώρο και ανταγωνιστικό. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φόβος».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού:
 «Θα τα δώσουμε όλα. Στόχος μας είναι η παραμονή!».

Βρίσκεσαι σε φόρμα, πέτυχες και τέσσερα τέρματα στα φιλικά..
«Είμαστε ευχαριστημένος από την απόδοση μου μέχρι στιγμής. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να ακούω με προσοχή τις οδηγίες του προπονητή μου. Θεωρώ ότι έχω να μάθω πολλά και να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο σε κάποιες αδυναμίες μου. Δυστυχώς θα χάσω τα δύο πρώτα παιχνίδια και δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά θα επανέλθω ακόμη πιο δυνατός».

Πρώτο παιχνίδι της φετινής χρονιάς με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς..
«Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τον φετινό μαραθώνιο. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι αλλά εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Δυο λόγια τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο πλευρό σας
«Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας έδειξε ότι είναι πολύ περισσότεροι από 300, είναι πολύ ζεστοί, αγαπούν την ομάδα και είναι πάντα δίπλα της. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας και να είναι σίγουροι ότι και εγώ και οι συ ποδοσφαιριστές μου θα δίνουμε τα πάντα κάθε αγωνιστική ξεχωριστά για να κρατήσουμε στην κατηγορία τον Ολυμπιακό και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Τρεις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη. Ποιες είναι οι προβλέψεις σου για τους ευρωπαϊκούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ, του Απόλλωνα και της ΑΕΚ;
«Βλέπω προκρίσεις και θέλω να προκριθούν και οι τρεις ομάδες της Κύπρου, για το καλό του τόπου μας. Το επίπεδο έχει ανέβει στην Κύπρο. Βλέπω το ΑΠΟΕΛ σήμερα να κερδίζει, το ίδιο και τον Απόλλωνα την Πέμπτη. Όσο για την ΑΕΚ έδειξε πόσο σκληρή ομάδα είναι, με ένα καλό αποτέλεσμα στη Τσεχία πιστεύω στην Κύπρο θα έχει πλεονέκτημα. Βλέπω προκρίσεις και για τις τρεις ομάδες και τους εύχομαι «καλή επιτυχία».