''Θα πουλούμε ακριβά το τομάρι μας''

Δηλώσεις στην κάμερα της  Cytavision ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ. Ο μπροστάρης της διοικητικής δομής των μαυροπρασίνων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον έναν βαθμό κέρδος, ενώ τόνισε πως η ομάδα παρότι δεν έκανε μεταγραφές θα πουλάει ακριβά το τομάρι της. 

Επίσης αποκάλυψε ότι σύντομα θα ανοίξουν κι’ άλλες εξέδρες στο Μακάρειο ώστε να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες αγώνων A’ Κατηγορίας.  

''Το ζητούμενο είναι να κάνουμε μια καλή αρχή. Θεωρώ ότι ο βαθμός είναι ικανοποιητικός για μας. Μετά από τέσσερα χρόνια η ομάδα μας χωρίς μεταγραφές μπήκε στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να δούμε τους μικρομεσαίους στα μάτια. Ξέρω ότι πολλοί μας έχουν ξεγραμμένους, όμως θα πουλούμε όμως ακριβά το τομάρι μας. Θα μπορούσαμε και εμείς να σκοράρουμε σήμερα. Βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια. Ας μας βλέπουν ότι είμαστε το φαβορί για τον υποβιβασμό, καλό θα μας κάνει εμάς αυτό. Σήμερα δείξαμε ότι οι διαθέσιμες κερκίδες του Μακαρείου είναι λίγες για μας. Σήμερα ο κόσμος ταλαιπωρήθηκε αλλά ελπίζουμε με τον Απόλλωνα να ανοίξουν και οι υπόλοιπες κερκίδες. Ο κόσμος έδειξε την δίψα που υπήρχε για άνοδο. Η ανατολική κερκίδα του Μακαρείου θα ανοίξει''.

Για τις μεταγραφές: ''Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία''.

*** Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA τώρα και ONLINE