“Ντέρμπι... 101% με το ΑΠΟΕΛ” (βίντεο)

Με την έξοδο του από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο κεντρικός αμυντικός της Ομόνοιας, Ιβάν Ρούνιε σχολίασε στην κάμερα του www.kerkida.net την εμφάνιση της ομάδας του στο ισόπαλο 1-1, αλλά και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Για την εικόνα της Ομόνοιας…

"Είμαι απογοητευμένος γιατί θέλαμε να πολύ να κερδίσουμε σήμερα. Δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας και προσπαθούσαμε συνεχώς, όμως στο τέλος της ημέρας πιστεύω πως το 1-1 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Όλο το παιχνίδι ήταν μακρινές μπαλιές και μονομαχίες στη δεύτερη πάσα. Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση και είμαστε αρκετά απογοητευμένοι".

Για το αν η ομάδα του έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο… Πως επηρέασε την απόδοση τους η ισοφάριση;

“Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα όλη την ώρα και αυτοί σκόραραν στην πρώτη τους ευκαιρία. Έγινε ένα λάθος στην άμυνα μας και σκόραραν. Μετά από το γκολ τους ειδικά, είχαμε συνεχώς την κατοχή. Το γκολ της ισοφάρισης μας έδωσε την ώθηση και την πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε αυτή τη νίκη”.

Πως επηρέασε ο αποκλεισμός του Κυπέλλου;

"Δεν μας επηρέασε καθόλου. Το πρώτο παιχνίδι ήρθε 3-0 και αν και πιστεύαμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι, ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο να περάσουμε. Αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πιο σημαντικό για αυτή τη χρονιά. Έπρεπε να πάρουμε την νίκη αφού όπως είδαμε όλα τα παιχνίδια σήμερα ήρθαν ισοπαλία. Δυστυχώς δεν το πετύχαμε και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει".

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο...

“Είναι ένα 101% ντέρμπι. Στο παιχνίδι που είχαμε εντός έδρας ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι. Εγώ έπαιξα σε δύο παιχνίδια και ένα τρίτο στο Κύπελλο. Ήταν εξωφρενικό που δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα στον αγώνα του Κυπέλλου ήταν καλύτεροι και μας νίκησαν αφού και εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Κάθε παιχνίδι όμως είναι κάτι νέο, μια νέα μάχη, μία νέα εμπειρία και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε".

Για το αν η Ομόνοια θα καταφέρει να κρατήσει μέχρι τέλους την τρίτη θέση…

"Είμαστε σε μια πολύ καλή βαθμολογική θέση. Σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε όπως παίζουμε μέχρι τώρα γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα από τις άλλες. Υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης".