H συμβολή του κόσμου

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ και γενικότερα η απόδοση της ομάδας μπορεί να μην ικανοποίησε κανένα στην Ομόνοια, ωστόσο μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, οι "πράσινοι" παρέμειναν στην 3η θέση και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Από την άλλη, βέβαια, χάθηκε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για το συγκρότημα του Καϊάφα να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο εάν κέρδιζε το χθεσινό παιχνίδι και πλέον οι εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές έχουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Το πιο θετικό στοιχείο από το χθεσινό ντέρμπι και πάνω σε αυτό πρέπει να ποντάρουν πολλά στη συνέχεια οι "πράσινοι" ήταν η πολύ μεγάλη στήριξη που είχαν από τον κόσμο, ο οποίος παρότι η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ, δεν σταμάτησε να τραγουδά κι έβαλε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο.

Αποτέλεσμα να το πιστέψουν ακόμα περισσότερο και οι παίκτες, να ασκήσουν κι αυτοί με τη σειρά τους πίεση στον αντίπαλο και στο τέλος να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας, σε μία μέρα που δεν ήταν και η καλύτερή τους.

Πλέον, το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν κι όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι "αιωνίων" με το ΑΠΟΕΛ, όπου μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για έξοδο της Ομόνοιας στην Ευρώπη.