"Όταν βλέπω τον Νούνο Ασίς..."

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα http://vilakazisport.com παραχώρησε ο Μίκαελ Ποτέ. Ο επιθετικός της Ομόνοιας μίλησε για την καριέρα του στην Ομόνοια και όχι μόνο.. 

Μεταξύ άλλων, είπε:

Είσαι ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας και δείχνεις να το απολαμβάνεις...

"Ναι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έμεινα ελεύθερος το καλοκαίρι, μιας και δεν ήθελα να παίξω στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας. Είχα πολλές προτάσεις, μεταξύ των οποίων κι από την Ομόνοια. Δεν θα πω ψέματα, δεν ήξερα πολλά. Πήρα τηλέφωνο τον Άντονι Σκαραμοτσίνο που είναι φίλος μου από τον καιρό της Νις και μου είπε πολλά για το σύλλογο. Όταν έφθασα παίξαμε διπλές αναμετρήσεις με την Δυναμό Μόσχας του Βαλμπουενά, ήταν κακή εμπειρία όμως. Οι συνθήκες ζωής εδώ είναι εξαιρετικές, μου θυμίζουν τη Νις και ακόμα καλύτερα!"

Στη Γαλλία πέρασες δύσκολες στιγμές. Πάντως στο εξωτερικό τα πας καλύτερα..

Όταν έφτασα στην Ligue1 ένας τραυματισμός δεν μου επέτρεψε να παίξω αυτό που ήξερα. Πήγα στην Κλερμόν στη Ligue2, όπου δεν έπαιζα πολύ αφού έπρεπε να προσαρμοστώ, ενώ είχα ανταγωνισμό. Ρεμί, Μπακαγιόκο, Σααντά. Όταν άρχισα να παίζω σκόραρα εις διπλούν, αλλά τραυματίστηκα ξανά και ο προπονητής μου εξήγησε πως ήταν περίπλοκη η κατάσταση.

Είσαι 30 ετών...έφτασες στο τοπ της καριέρας σου;

"Αλήθεια, νιώθω κοντά. Πάντα υπάρχει όμως χώρος για βελτίωση. Έχω εμπειρία, ωριμότητα και νιώθω καλά σωματικά. Προσέχω τη ζωή μου και όταν βλέπω τον Νούνο Ασίς στα 37 του να τρέχει τόσο πολύ, δεν σκέφτομαι την αφυπηρέτηση".