Nα αιφνιδιάσει και πάλι...

Την τελευταία φορά που η Ομόνοια αντιμετώπισε το ΑΠΟΕΛ, ο Κώστας Καϊάφας έπιασε προ εκπλήξεως τους αντιπάλους, παρατάσσοντας την ομάδα του με σχηματισμό 3-5-2 και παίζοντας πολύ επιθετικά, με αποτέλεσμα να έχει 16 τελικές προσπάθειες.

Η νίκη μπορεί να μην ήρθε, ωστόσο οι "πράσινοι" κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις και έδειξαν ότι πιστεύουν στη νίκη επί του "αιώνιου" αντιπάλου.

Γι' αυτό το λόγο, δεν αποκλείεται ο Κύπριος τεχνικός να αιφνιδιάσει και πάλι με τις κινήσεις του, στοχεύοντας όχι μόνο στην πρώτη φετινή νίκη του "τριφυλλιού" επί των "γαλαζοκίτρινων", αλλά και στην πρώτη δική του ως προπονητής της Ομόνοιας.

Μία νίκη που εάν έρθει θα είναι ιδιαίτερα σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλλεται για έξοδο στην Ευρώπη.

Προθεσμία για ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Ιουνίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας σε χθεσινή του συνεδρία αποφάσισε όπως δώσει προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουνίου 2015 στους υφιστάμενους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, για να κρατήσουν τη θέση του εισιτηρίου διαρκείας τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Καλούνται τόσο οι υφιστάμενοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, όσο και ο υπόλοιπος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, στηρίζοντας το Σωματείο μας στην προσπάθεια που καταβάλλει για να είναι συνεπές στους μηνιαίους ελέγχους της ΚΟΠ, αλλά και στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, με τον επόμενο έλεγχο να είναι καθορισμένος για τις 30 Ιουνίου 2015.

Οι κάτοχοι OMONOIA VISA, δικαιούνται έκπτωση 10% στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας.