Ο Εζέ... στην Κύπρο

Η απόκτηση του Βίνσεντ Εζέ ενισχύει την Ομόνοια στην θέση του ακραίου επιθετικού. Πιο κάτω σας θυμίζουμε την πορεία της παρουσίας του 22χρονου σε λίγες μέρες Νιγηριανού, από τότε που ήρθε στην Κύπρο.

Ο Απόλλωνας ήταν ο παίκτης που έφερε στο νησί μας τον Εζέ, το καλοκαίρι του 2013 σε ηλικία 20 χρόνων ως επένδυση. Την πρώτη του εμφάνιση την έκανε στις 7 Οκτωβρίου 2013 στο 0-2 επί της Δόξας, όταν μπήκε στο 89' ως αλλαγή στην θέση του Παπουλή. Στην Λεμεσιανή ομάδα ακολούθησε μόνο άλλη μια ολιγόλεπτη συμμετοχή τον Δεκέμβριο κόντρα στον Ερμή, πριν παραχωρηθεί στη Νέα Σαλαμίνα.

Στους "ερυθρόλευκους" ο Εζέ είχε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει και είχε ένα πολύ καλό δεύτερο μισό στην σεζόν 2013/14. Κατέγραψε 10 συμμετοχές (όλες ως βασικός) και πέτυχε τέσσερα γκολ. Φέτος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στη Σαλαμίνα, με συνολικά 29 συμμετοχές (24 ως βασικός) και ένα γκολ.

Έχει κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα ενώ πέρσι έδειξε και πολύ καλή επαφή με τα δίκτυα. Ουσιαστικά είναι μια λύση με χαμηλό κόστος, που μπορεί να βοηθήσει αυτή την στιγμή αλλά και στο μέλλον. Εξάλλου στα 21 του έχει ήδη ενάμιση σεζόν με γεμάτες συμμετοχές και στην συνέχεια μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει...