Δεν διαψεύδουμε, δεν επιβεβαιώνουμε

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

"Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. Δεν θα διαψεύδουμε και δεν θα επιβεβαιώνουμε τίποτα, μέχρι να υπάρξει επίσημη πληροφόρηση. Σίγουρα κάτι ξέρει περισσότερα από εμάς ο Κωστάκης Καϊάφας στα θέματα προγραμματισμού. Το προπονητικό τιμ βλέπει αρκετές φορές έναν ποδοσφαιριστή πριν λάβει την οποιαδήποτε απόδοση. Πάντοτε λαμβάνεται υπόψιν και το οικονομικό. Γίνεται πάρα πολλή μελέτη είτε των στατιστικών στοιχείων, είτε τον έχουμε παρακολουθήσει τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Το... βάζουμε στο τραπέζι, τα ζυγίζεις και αποφασίζεις".

"Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι ότι φάνηκε πως ο Μαργκάσα έχει συνδεθεί με αυτή την ομάδα. Εμείς εκτιμώντας τη δουλειά και την προσφορά του, αλλά και το πάθος που βγάζει στο γήπεδο, του κάναμε την πρόταση που θεωρούμε πολύ καλή, και πλέον συνεχίζουμε μαζί".

"Η πολιτική του Δ.Σ. και του προπονητικού τιμ είναι να κρατήσουμε το βασικό κορμό της ομάδας".

"Κάθε καλός ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει την Ομόνοια".

"Επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί αθλητικό κέντρο που θα πάμε προετοιμασία και θα καθοριστούν και τα φιλικά που θα δώσουμε".