Τέταρτη θέση στο Vermio Soccer Festival

Ο απολογισμός στο Vermio Soccer Festival που διοργανώθηκε στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας κατέγραψε σημαντικές εμπειρίες για τα παιδιά της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

Η ομάδα έφτασε στο μικρό τελικό της Κατηγορίας U-13 και τερμάτισε στην τέταρτη θέση μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ (2) με 2-0. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με πέναλτι.

Τα παιδιά της Ομόνοιας παρά το γεγονός ότι ηλικιακά σε όλους τους αγώνες που έδωσαν ήταν μικρότεροι από τους αντίπαλους τους, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια από τους διοργανωτές, προπονητές αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησε το τουρνουά.
 
Η Ομόνοια Λευκωσίας όπως είναι γνωστό κέρδισε τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Grassroots Χαραλαμπίδης Κρίστης στην Κατηγορία 2003 και ως επιβράβευση του έλαβε μέρος στο τουρνουά  με τα έξοδα πληρωμένα από την ΚΟΠ.

Η ομάδα μας συμμετείχε στον δεύτερο όμιλο του τουρνουά και ο απολογισμός κατέγραψε ακόλουθα αποτελέσματα:
 
Ομόνοια - Εθνικός Εύοσμου…11-0
Ζευκής (3), Λοϊζου (2), Νίκου, Στ. Χρίστου, Νικολάου, Φ. Σάββα, Θ. Λουκά, Σ. Χατζηβασιλείου
 
Ομόνοια – Ακαδημία Αργυρίου…2-1
Ζευκής (3), Λοϊζου (2)
 
Ομόνοια – ΠΑΟΚ (2)…0-9
 
Ομόνοια – Νάουσα 2015…4-1
Λοϊζος Λοϊζου (2), Ζευκής και Ιβαϊλοφ
 
Στην ημιτελική φάση το απόγευμα του Σαββάτου (27 Ιουνίου) αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (2002) και ηττήθηκε με 5-0.

Συνολικά η Ομόνοια έδωσε έξι αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες. Πέτυχε 17 τέρματα και δέχτηκε 18 τέρματα.

«Σίγουρα ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας και η εμπειρίες που ζουν τα παιδιά μέσα από τέτοια τουρνουά είναι το μεγαλύτερο κέρδος από αυτή τη συμμετοχή.

Χαιρόμαστε γιατί από αυτή την παρουσία πέραν από το δεδομένο κέρδος της εμπειρίας τα παιδιά απέσπασαν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ωραίο ποδόσφαιρο που παρουσίασαν», ανέφερε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο προπονητής Ανδρέας Κτωρής που συνόδεψε την ομάδα μαζί με τον κ. Νέναντ Στάροβλαχ.

Η αποστολή της Ομόνοιας αποτελείτο από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Ιβάϊλοφ Βοιλίνοφ, Σωκράτης Χατζηβασιλείου, Παναγιώτης Νικολάου, Θεοφάνης Ιωάννου, Ανδρέας Ιωάννου, Θεοφάνης Λουκά, Θεόδωρος Τσιαπίνης, Λοϊζος Λοϊζου, Φοίβος Σάββα, Γιώργος Νίκου, Στέφανος Χρίστου, Άνθος Λοϊζίδης, Μάρκος Μάρκου, Αλέξανδρος Μιχαήλ, Ευστάθιος Σιακαλλής, Κωνσταντίνος Φωκάς, Ανδρέας Τσιάμπος, Μιχάλης Χριστοδουλίδης, Άγγελος Ζέφκη, Κωνσταντίνος Πολυβίου.