Οι σίγουροι και τα... ανοικτά μέτωπα

Εβδομάδα επίσημων αγώνων είναι αυτή που διανύουμε, με την Ομόνοια να βρίσκεται ήδη στην Γεωργία, αφού έχει υποχρεώσεις για τον Α’ Προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κώστας Καϊάφας σε μεγάλο βαθμό δείχνει να έχει κατασταλάξει στην εντεκάδα που θα παρατάξει στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, με την Ντιναμό Μπατούμι την Πέμπτη στην Γεωργία.

Ο Παναγή κάτω απ’ τα γκολπόστ, στην άμυνα δεξιά ο Λομπιανίτζε και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ρούνιε και Μεντί, στην μεσαία γραμμή ανασταλτικά χαφ οι Γκουλόν και Οικονομίδης, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Ασίς και στην επίθεση οι δύο από τους τρεις θα είναι οι Σιέρινταν και Σκέμπρι

Ουσιαστικά δύο θέσεις δείχνουν να είναι ανοικτές. Αυτή του αριστερού μπακ και αυτή του τρίτου στην επίθεση. Ο Πέρεζ έμεινε στην Κύπρο και αν ο Μαργκάσα δεν κριθεί έτοιμος, τότε θα χρειαστεί… πειραματισμός. Είτε θα μετακινηθεί ο Λομπιανίτζε αριστερά, με τον Δημητρίου να παίρνει την θέση του δεξιά, είτε θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ ο Ράμος, κάτι που συνέβη πολλές φορές πέρσι. Πιο λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ως αριστερό μπακ ο Μεντί.

Για την θέση του δεξιού εξτρέμ, Ράμος, Κιρμ και Φοφανά διεκδικούν την θέση με τον πρώτο αν δεν αγωνιστεί ως αριστερό μπακ, να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες.