Ανακοίνωση... για δήθεν νυχτοπερπατήματα

Ανακοίνωσή εξέδωσε η διοίκηση της Ομόνοιας, με αφορμή την ανάρτηση σε οπαδική σελίδα των "πρασίνων" στο facebook κειμένου που ακολούθως αποσύρθηκε, μετά από παρέμβαση του Σωματείου, που αφορούσε δήθεν νυκτερινή έξοδο τεσσάρων ποδοσφαιριστών σε εστιατόριο στη Γεωργία.

Αναλυτικά:

"Στη σελίδα του facebook που διατηρεί η ιστοσελίδα omonoia24.com, αναρτήθηκε και αποσύρθηκε, μετά από παρέμβαση του Σωματείου μας, "είδηση" που αφορούσε δήθεν νυκτερινή έξοδο τεσσάρων ποδοσφαιριστών μας σε εστιατόριο στη Γεωργία. Η "είδηση" βασιζόταν σε φωτογραφία, την οποία ανάρτησε ποδοσφαιριστής μας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε από τον ποδοσφαιριστή σε ημερομηνία προγενέστερη της αναχώρησης της ομάδας για τη Γεωργία και αφορούσε στιγμές διασκέδασης στην Κύπρο με συμποδοσφαιριστές του!

Διερωτούμαστε πραγματικά για τη σοβαρότητα που επέδειξε στην περίπτωση αυτή το omonoia24.com, αλλά και για τη χρονική στιγμή την οποία επέλεξε να προβεί στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε ανακοίνωση, που αφορά δημοσίευμα του omonoia24.com, το οποίο δημιουργεί λανθασμένες και αχρείαστες εντυπώσεις στον κόσμο μας.

Καλούμε τον κόσμο μας να αγνοεί και να μην δίνει πίστη σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα και να είναι βέβαιος πως οι ποδοσφαιριστές μας, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση, με κάθε σοβαρότητα προετοιμάζονται ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Δυναμό Μπατούμι. Παραμένουμε προσηλωμένοι μόνο σε αυτόν, έχοντας ως στόχο να τεθούν οι "βάσεις" πρόκρισης στον επόμενο γύρο".

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας... Το Alexander College και την στοιχηματική εταιρεία Bet On Alfa.