"50%-50% το αυριανό ματς" (Φώτος)

Αισιόδοξος αλλά παράλληλα διαβασμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Δυναμό Μπατούμι σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια.

Ο Σότα Κεϊσβίλι αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για την Ομόνοια και την περσινή καταπληκτική πορεία της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μεταξύ άλλων είπε πως η ομάδα του διαθέτει ένα αρκετά νεαρό σύνολο με γηγενείς ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλο κίνητρο για να διακριθούν μέσω της Ευρώπης.

«Η Ομόνοια διαθέτει εμπειρία σε Ευρωπαϊκούς αγώνες και την παρακολούθησα στα ματς με τη Δυναμό Μόσχας έτσι ξέρω πως θα την αντιμετωπίσει η ομάδα μου. Λόγω του ότι η Δυναμό παίζει εντός έδρας, είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη νίκη που θα τις δώσει ελπίδες πρόκρισης. Οι πιθανότητες για αύριο είναι στο 50-50%».

Επίσης ο τεχνικός της Δυναμό ευχήθηκε καλή επιτυχία στις τρεις ομάδες της Γεωργίας που συμμετέχουν φέτος στο Γιουρόπα λιγκ.

Από τη πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός της Δυναμό, Μπόρις Μπαχαράτζε, ο οποίος συμφώνησε με τον προπονητή του λέγοντας:

“Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Παίζουμε στην έδρα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αύριο και πιστεύω πως θα έχουμε πιθανότητες και στην Κύπρο.Μπορούμε να κερδίσουμε την Ομόνοια και νομίζω έχουμε πιθανότητες αν παίξουμε καλά».

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας... Το Alexander College και την στοιχηματική εταιρεία Bet On Alfa.