Ετοιμότητα 40%-50%

Σύμφωνοι, ο στόχος της Ομόνοιας ήταν η νίκη η έστω το σκορ που θα την καθιστούσε ως φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι "πράσινοι" δεν ικανοποίησαν και γνώρισαν την ήττα με 1-0, από μία ομάδα που επίσης δεν ικανοποίησε. Απογοήτευση για την ήττα είναι λογικό να υπάρχει, όμως δεν χρειάζεται ιδιαίτερος προβληματισμός και ισοπεδωτική κριτική.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, η Ομόνοια είναι στο 40-50% της ομάδας που προσπαθεί να φτιάξει ο Κώστας Καϊάφας. Θα ήταν άλλωστε παράλογο και παράτολμο να... φορτσάρει και να φτάσει στο τοπ, Ιούλη μήνα. Σταδιακά θα γίνει η άνοδος των παικτών, διότι η σεζόν ξεκινά Ιούλη και τελειώνει Μάη...

Με χαμηλό ρυθμό, όπως αναμενόταν έπαιξε η Ομόνοια. Ιδανικό θα ήταν να έρθει και το θετικό αποτέλεσμα, όμως κάθε άλλο παρά χαμένοι από χέρι είναι οι "πράσινοι". Το 1-0 απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο, ανατρέπεται στην ρεβάνς του "ΓΣΠ" και με την συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος αναμένεται να... ζεστάνει ακόμη περισσότερο την βραδιά, την ερχόμενη Πέμπτη.