"Νίκη ή έστω ισοπαλία με γκολ"

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Ομόνοιας για την Δανία και τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπρόντμπι, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων» Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στον αγώνα της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

«Είναι γεγονός ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα, μια κλασική Σκανδιναβική ομάδα η οποία έχει τα αδύνατα της σημεία και πάνω στα οποία θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες όπως ήταν και στον περασμένο γύρο με την Γιαγκελόνια.

Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας, μετά από τέσσερα παιχνίδια που έχουμε παίξει είμαστε πιο δυνατοί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη ηρεμία. Πάνω σε αυτά τα στοιχεία συν την ανάλυση του αντιπάλου θα πατήσουμε για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε με πολύ καλές πιθανότητες την πρόκριση».

Για το ότι δεν σκόραρε στα προηγούμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της: «Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο βασικός στόχος της ομάδας. Σε τέτοια παιχνίδια συνήθως το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες, μία ισοπαλία με γκολ θα ήταν καλό αποτέλεσμα, πάμε να κερδίσουμε. Εμείς πραγματικά πιστεύουμε στην ομάδα μας».

Eυχαριστίες στους χορηγούς μας...

"Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus"

Join BetOnAlfa on FB