H... βάση της Brøndby (φώτος)

Κάπως πολύπλοκα είναι τα πράγματα όσον αφορά την περιοχή στην οποία ακριβώς εδρεύει η αντίπαλος της Ομόνοιας. Όμως, με λίγο ψάξιμο τα βάλαμε σε μια σειρά. Διαβάστε πιο κάτω...

Η Brøndby IF, λοιπόν, εδρεύει στην περιοχή... Brøndby. Όμως δεν είναι τόσο απλό. Το ίδιο το Brøndby αποτελείται από τρεις μικρές πόλεις: Το Brøndbyvester (δυτικά), το Brøndbyøster (ανατολικά) και το Brøndby Strand (νότια). Η αντίπαλος της Ομόνοιας είναι από το δυτικό μέρος, δηλαδή το Brøndbyvester, το οποίο έχει πληθυσμό λίγο πάνω από 20000 κατοίκους, σε μεγάλο ποσοστό μετανάστες και ηλικιωμένοι που αποσύρονται εκεί μετά που βγαίνουν με σύνταξη. 

Eπί της ουσίας το Brøndby (η περιοχή-ομπρέλα των τριών μικρών πόλεων) ανήκει στα προάστια της πρωτεύουσας Κοπεγχάγης από την οποία απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα. Συνολικά έχει γύρω στις 35000 πληθυσμό και είναι μια ήσυχη κοινότητα, καλυμμένη σε μεγάλο βαθμό από... πράσινο. Η φύση παίζει τεράστιο ρόλο στις ζωές των ντόπιων, τόσο όσον αφορά την εργασία τους όσο και τις δραστηριότητές τους.

Eυχαριστίες στους χορηγούς μας...

"Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus"

Join BetOnAlfa on FB