Αντίστροφη μέτρηση με tour στην πόλη (φώτος)

Το πρώτο βράδυ στην Δανία έφυγε και η στιγμή του παιχνιδιού πλησιάζει. Οι φίλοι της Ομόνοιας "σκότωσαν" μερικές από τις ώρες της Τετάρτης, με tour στην Κοπεγχάγη...

Από το πρωί, η πλειοψηφία των περίπου 130 οπαδών του τριφυλλιού που συνόδεψαν την ομάδα τους στην Δανία, αναχώρησαν από το Ørestad με προορισμό το κέντρο της Κοπεγχάγης ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας που τους φιλοξενεί.

Πρόκειται για μια όμορφη και οργανωμένη πόλη. Την χαρακτηρίζει η καθαριότητα ενώ οι περιοχές γύρω από το κέντρο είναι "λουσμένες" στο πράσινο. Οι Δανοί φαίνονται αρκετά φιλόξενος λαός και για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστήκαμε, μας εξυπηρέτησαν με προθυμία. Ο καιρός είναι χειμωνιάτικος με συννεφιά και αρκετό κρύο, περισσότερο σε σχέση με χθες. Σταδιακά κάνουν την εμφάνισή τους και οι βροχές, αλλά είναι συνήθως ελαφριές και για λίγη ώρα.

Θυμίζουμε ότι απόψε η Ομόνοια ολοκληρώνει την προετοιμασία της με προπόνηση στο "Brondby Stadium" στις 21:00 ώρα Κύπρου ενώ περίπου ένα εικοσάλεπτο νωρίτερα θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο Κώστας Καϊάφας.

Eυχαριστίες στους χορηγούς μας...

"Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus"

Join BetOnAlfa on FB