"Έχω πολλά να προσφέρω"

Το Τμήμα Φούτσαλ της Ομόνοιας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς Κολομβιανού, Ντιέγκο Φελίπε, ο οποίος εντάσσεται άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά:

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του, μετά από παρουσία τεσσάρων χρόνων στην Club Deportivo (2011-2015), με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής το 2014. Επίσης, το 2015 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

"Από ηλικία 13 χρόνων ξεκίνησα να παίζω φούτσαλ. Ένα από τα όνειρά μου ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη και είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατάφερα να το εκπληρώσω. Επίσης, ακόμη ένα όνειρο που εκπλήρωσα, ήταν η συμμετοχή μου, σε ηλικία 19 χρόνων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Φούτσαλ που διεξήχθη στη Ταϊλάνδη" ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο Ντιέγκο Φελίπε, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις εθνικές Κολομβίας U21 και U20.

Επίσης, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Ντιέγκο Φελίπε επεσήμανε: "Είμαι χαρούμενος. Πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία για να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής. Εύχομαι η συνεργασία μου με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι ευεργετική και για τις δύο πλευρές. Θα δώσω τα πάντα για να αποδείξω ότι ήταν μία σωστή επιλογή για την ΟΜΟΝΟΙΑ η απόκτησή μου".

Όσο για τις φιλοδοξίες του μέσα από την παρουσία του στην ομάδα μας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής επεσήμανε: "Θέλω να δείξω το ταλέντο μου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με έχει βοηθήσει για να αγωνιστώ στην Ευρώπη, έτσι από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να την βοηθήσω να υλοποιήσει τους στόχους της. Υπόσχομαι ότι θα είμαι σωστός επαγγελματίας και απόλυτα αφοσιωμένος στον σύλλογο".

Ο Ντιέγκο Φελίπε έβαλε ψηλά τον πήχη ως προς τους στόχους της νέας σεζόν: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι να κατακτούμε τίτλους και να έχουμε επιτυχίες. Είναι καθήκον μας να υλοποιούμε αυτούς τους στόχους. Αυτή η μορφή πίεσης, μόνο θετικά επιδρά σε κάθε ποδοσφαιριστή που έχει φιλοδοξίες και θέλει να πρωταγωνιστεί".

Κλείνοντας, ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: "Ο κόσμος να ξέρει ότι έχω πολλά να δώσω στην ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να του προσφέρουμε τίτλους και πολλές χαρές".