Πιθανές αλλαγές και στις τρεις γραμμές

Με αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Νέα Σαλαμίνα, αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η Ομόνοια.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας και ο Κώστας Καϊάφας θα προβεί σε αλλαγές, με μοναδικό στόχο το δύο στα δύο.

Βασικό ερωτηματικό είναι η κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας, εκεί όπου ο Μαργκάσα είναι τραυματίας. Η λογική λέει ότι φανέλα βασικού θα πάρει ο Πέρεζ, εκτός και αν γίνει η έκπληξη με τον Μεντί ή άλλον ποδοσφαιριστή που δεν έχει ως φυσική θέση αυτή του αριστερού μπακ (Δημητρίου, Φιλιώτης, Ράμος).

Διαφοροποίηση αναμένεται να υπάρξει και στην μεσαία γραμμή. Οι δύο θέσεις μοιάζουν… καπαρωμένες από τους Οικονομίδη και Ασίς ενώ την τρίτη εκτός απροόπτου θα πάρει ο Μπεμπέ, που έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Τέλος, σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή τα 2/3 θα παραμείνουν αναλλοίωτα και ερωτηματικό υπάρχει στο τρίτο. Σκέμπρι και Σιέρινταν δεν βγαίνουν από την εντεκάδα, ενώ την επόμενη θέση διεκδικούν οι Ρουσιάς και Μπαντιμπαγκά.