Από τις 18 Μαΐου 2013 μέχρι σήμερα...

Στις 18 Μαΐου 2013 (φώτο αριστερά) ο Δημήτρης Χριστοφή έπαιξε στο τελευταίο - μέχρι το επόμενο πλέον - παιχνίδι του με την Ομόνοια. Πιο κάτω αναλυτικά τι έχει κάνει από τότε...

Στις δυο αγωνιστικές σεζόν που ήταν στην Σιόν, ο "Τζίμης" έπαιξε σε 48 παιχνίδια πρωταθλήματος και τρία κυπέλλου και σκόραρε τέσσερις φορές.

Το 2013/14 έπαιξε σε 30 ματς, στα 24 ως βασικός. Έξι φορές έπαιξε ως αλλαγή, έντεκα φορές αντικαταστάθηκε και άλλες έξι φορές έμεινε στον πάγκο. Πέτυχε δυο γκολ στο πρωτάθλημα (με Aarau και Young Boys) και δέχθηκε δυο κίτρινες κάρτες. Συνολικά "έγραψε" 2117 λεπτά συμμετοχής.

Το 2014/15 είδε τον χρόνο του να μειώνεται. Κατέγραψε συνολικά 19 συμμετοχές, 15 ως βασικός. Τέσσερις φορές έπαιξε ως αλλαγή, δέκα φορές αντικαταστάθηκε και άλλες έξι φορές έμεινε στον πάγκο. Σκόραρε σε δυο ματς (με Grasshopper και St. Gallen) και δυο φορές είδε την κίτρινη κάρτα. Συνολικά "έγραψε" 1213 λεπτά συμμετοχής.

Φέτος "πρόλαβε" να παίξει δυο φορές ως αλλαγή και συνολικά για 15 λεπτά. Πλέον έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του και μετρά αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με το "τριφύλλι" στο στήθος μετά από δυο χρόνια και κάτι...