Ομάδα πρωτοβουλίας: "120 χιλιάδες σε 4 μέρες"

Με επιστολή της η oμάδα πρωτοβουλίας μεταγραφής Δημήτρη Χριστοφή ευχαριστεί τον κόσμο της Ομόνοιας και ενημερώνει για το τελικό ποσό που μαζεύτηκε, που πλησιάζει στις 120 χιλιάδες.

Αναλυτικά:

“Φίλες και φίλοι,

Επικοινωνούμε για τελευταία φορά μαζί σας αφού η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεγονός! Δεν ήταν εύκολο, η θέληση όμως του ίδιου του Δημήτρη και οι υπερβάσεις της μεγάλης πράσινης οικογένειας, το έκαναν δυνατό! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που βοήθησαν ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο να επιστρέψει ο Δημήτρης! Τόσο εκείνους που είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν οικονομικά, όσο και εκείνους που το έπραξαν στηρίζοντας μας, ή δείχνοντας την αγάπη τους στο Δημήτρη! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αφού σε μόλις 4 μέρες όλοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε ένα ποσό κοντά στις 120,000 Ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται οποιεσδήποτε εισφορές πιθανόν να δόθηκαν απευθείας στο σωματείο.  Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε αυτή τη μεταγραφή δυνατή και απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φαινόμενο μοναδικό!

Σύμφωνα με τους όρους εντολής, ο λογαριασμός θα ελεγχθεί από το Νομικό και τον Ελεγκτικό Οίκο και το συνολικό ποσό θα δοθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού έχει υλοποιηθεί η μεταγραφή.

Σαν ομάδα πρωτοβουλίας, θα δηλώσουμε και πάλι παρόν αν νιώσουμε στο μέλλον ότι η αγαπημένη μας ομάδα μας έχει ανάγκη.

Ξανά ευχαριστούμε

Ομάδα Πρωτοβουλίας Μεταγραφής Δημήτρη Χριστοφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ”