"Ξεχώρισε ο Χαφέζ"

Με τον τεχνικό της Αλκής Λούη Στεφανή εποικοινώνησε η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net. Ζητήσαμε να μας μιλήσει για τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και πως αυτός τους είδε από τον... αντίπαλο πάγκο. Διαβάστε την άποψή του για τους Καμπράλ, Χάφεζ και Καντούτση οι οποίοι στο χθεσινό φιλικό με την ομάδα του πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την Ομόνοια.

Για τον Καμπράλ: "Ο Καμπράλ αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος για ένα περίπου 25λέπτο. Έδειξε ότι θέλει δουλειά ώστοσο δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά  αφού το παιχνίδι ήταν φιλικό ενώ από την άλλη μπήκε την ώρα που έκαναν και οι δυο ομάδες πολλές αλλαγές και χάθηκε ο ρυθμός".

Για τον Χαφέζ: "Για τον Χαφέζ που έπαιξε στο πρώτο μέρος, ξεχώρισε και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Διαθέτει πλούσιο ταλέντο. Συνεργάστηκε άψοξα με τον Μπαντιμπαγκά και έδειξαν ότι σαν δίδυμο ταιριάζουν αρκετά".

Για τον Καντούτση: "Αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν σχημάτισα κάποια άποψη".

Γενικότερα: "Θεωρώ ότι με όλους τους βασικούς της, η Ομόνοια μπορεί να δείξει πολύ περισσότερα πράγματα. Σαφώς με Χριστοφή και Άσις και τα άλλα παιδιά όταν αθα είναι έτοιμοι, η Ομόνοια θα είναι πολύ δυνατή".