Εισιτήρια για το Σούπερ Καπ έξω από τη Δυτική κερκίδα

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ομόνοιας ενημερώνει ότι θα διατίθενται σήμερα (03/10) έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ εισιτήρια για τον αγώνα του Σούπερ Καπ με αντίπαλι την ΑΕΚ Καραβά.

Αναλυτικά:

Εισιτήρια για τον αγώνα του Σούπερ Καπ ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ΑΕΚ Καραβά, θα διατίθενται σήμερα (03/10) έξω από τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ, από τις 17:00.

Η τιμή του εισιτηρίου για το Σούπερ Καπ έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ. Ωστόσο, το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας έχει προσθέσει στην τιμή του εισιτηρίου και λαχνό οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, αξίας 2 ευρώ.

Συνεπώς, το εισιτήριο του Σούπερ Καπ που αφορά τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κοστίζει 7 ευρώ, εκ των οποίων το Τμήμα Πετόσφαιρας θα λαμβάνει τα 2 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα 5 ευρώ είναι έσοδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας.

Τα εισιτήρια διατίθενται από την Παρασκευή (02/10) στα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel", στον ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας, στον ΣΥ.ΦΙ. Περιφέρειας Κιτίου, ενώ στην κατοχή τους εισιτήρια έχουν και τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας.

Ο αγώνας για το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015, στην κλειστή αίθουσα Κίτιον και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Η ομάδα μας θα έχει στη διάθεσή της 470 εισιτήρια για την κερκίδα των επισήμων του σταδίου.

Οι φίλαθλοι δεν θα χρειαστεί να επιδείξουν πολιτική ταυτότητα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.