Αδυναμία... στο βήμα παραπάνω

Η αδυναμία στο να κάνει το βήμα παραπάνω η Ομόνοια είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρη.

Ένα φαινόμενο που ωστόσο δεν είναι φετινό, αλλά "ταλαιπώρησε" τους "πράσινους" και την περσινή σεζόν.

Προσπάθεια απ' όλους, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, καταβάλλεται και κανείς δεν μπορεί να το παραγνωρίσει, ωστόσο η προσπάθεια δεν είναι ποτέ αρκετή για να έχεις επιτυχίες.

Κάτι λείπει από αυτή την ομάδα και ίσως το θέμα να είναι και... ψυχολογικό.

Καλύτερη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν πήρε τη νίκη και έμεινε στο 0-0, καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους από τον Απόλλωνα, ίδιο το αποτέλεσμα.

Με τίποτα οι "πράσινοι" δεν μπορούν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και μετά από 6 αγωνιστικές, δεν έχουν "κολλήσει" διαδοχική νίκη.

Παράλληλα και σε σύνολο τεσσάρων αγώνων στο ΓΣΠ, έχουν κερδίσει μόλις μία φορά και μάλιστα με ανατροπή, επικρατώντας με 5-3 της Σαλαμίνας κι ενώ είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχανε με 3-1.

Όλα αυτά, σαφώς και προβληματίζουν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμο.

Το θέμα, όμως, είναι να μην μείνουν στον προβληματισμό, αλλά να βρεθούν οι λύσεις για να αποβάλει αυτή την αδυναμία το "τριφύλλι".

Μία αδυναμία που του κοστίζει ανεπανόρθωτα, με την ομάδα της Λευκωσίας να έχει μετρήσει απώλειες στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε.

Πλέον, η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για να βρεθεί το... λάθος και η ομάδα του Καϊάφα να κάνει μια νέα αρχή, από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή στη Λάρνακα.