Το... ξεμπλοκάρισμα του Σκέμπρι

Όταν το Καλοκαίρι η Ομόνοια πουλούσε τον Μίκαελ Ποτέ και δεν αποκτούσε άλλο σέντερ φορ, σε μεγάλο βαθμό η απόφαση αυτή είχε να κάνει με τον Αντρέ Σκέμπρι.

Ο Μαλτέζος φορ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποδεδειγμένα έχει στενή επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα. Το έχει αποδείξει τόσο στην καριέρα του γενικότερα, όσο και στην παρουσία του με το «τριφύλλι».

Πέρσι όταν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, δυσκολεύτηκε να βρει εύκολα θέση και να… χωρέσει μαζί με τον Ποτέ, όμως στο τέλος της ημέρας σκόραρε διψήφιο αριθμό γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητά του.

Το θέμα είναι ότι απ’ την στιγμή που είναι… μπλοκαρισμένος ο Σκέμπρι, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, ένας ποδοσφαιριστής με συνέπεια στο γκολ. Ο Σιέρινταν ποτέ στην καριέρα του δεν ήταν γκολτζής, ο Ρουσιάς χρησιμοποιείται ελάχιστα και οι μεσοεπιθετικοί περισσότερο δημιουργούν παρά εκτελούν.

Γι’ αυτό και βασικό ζητούμενο στην αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο της Ομόνοιας, είναι η καλύτερη αξιοποίηση του Σκέμπρι. Θα πρέπει δηλαδή να βρει τον τρόπο ο Κώστας Καϊάφας να… ξεμπλοκάρει τον Μαλτέζο, να πάρει τα γκολ που χρειάζεται για να έρθουν και οι νίκες.

Ο πρώην Ομονοιάτης και η... σαμπάνια