Έτοιμη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της βρίσκεται η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει του αγώνα για το Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015, στην κλειστή αίθουσα "Κίτιον", στη Λάρνακα και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Αναλυτικά:

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της βρίσκεται η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει του αγώνα για το Σούπερ Καπ με αντίπαλο την ΑΕΚ Καραβά, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015, στην κλειστή αίθουσα "Κίτιον", στη Λάρνακα και θα ξεκινήσει στις 20:00. 

Η προετοιμασία της ομάδας μας εξελίχθηκε κάτω από άριστες συνθήκες και όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί, με τη διεξαγωγή προπονήσεων, φιλικών αγώνων, αλλά και ιατρικών, αιματολογικών και εργομετρικών εξετάσεων. Αυτό που απομένει είναι οι τελευταίες "πινελιές" στην τακτική της ομάδας, σε αυτές τις τελευταίες μέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. 

Υπενθυμίζεται πως η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί από την ΚΟΠΕ στα 5 ευρώ. Ωστόσο, το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας έχει προσθέσει στην τιμή του εισιτηρίου και λαχνό οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, αξίας 2 ευρώ.

Συνεπώς, το εισιτήριο του Σούπερ Καπ, που αφορά τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα κοστίζει 7 ευρώ, εκ των οποίων το Τμήμα Πετόσφαιρας θα λαμβάνει τα 2 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα 5 ευρώ είναι έσοδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετόσφαιρας.

Τα εισιτήρια διατίθενται στα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel", στον ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας, στον ΣΥ.ΦΙ. Περιφέρειας Κιτίου, ενώ στην κατοχή τους εισιτήρια έχουν και τα μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας. Σημαντικό να αναφερθεί πως δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο, την ημέρα του αγώνα. 

Η ομάδα μας θα έχει στη διάθεσή της 470 εισιτήρια για την κερκίδα των επισήμων του σταδίου.

Σημειώνεται επίσης πως οι φίλαθλοι δεν θα χρειαστεί να επιδείξουν πολιτική ταυτότητα για να τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.