Ο Τζίμης και τα κέρδη...

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Χριστοφή στην Ομόνοια έγινε πραγματικότητα στο τέλος του καλοκαιριού και τώρα οι μέρες μετράνε αντίστροφά και για την ουσιαστική επιστροφή, στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Τζίμης από το ματς με τον Ερμή στις 18 του μηνός υπολογίζεται ότι θα είναι στην διάθεση του Κώστα Καϊάφα και το "τριφύλλι" κερδίζει πολλά...

Στο αγωνιστικό...
Καθαρά αγωνιστικά, ο Καϊάφας θα έχει στην διάθεσή του έναν παίκτη που αποδεδειγμένα μπορεί να κάνει την διαφορά. Έναν παίκτη που δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας αφού την ξέρει πολύ καλά. Ο Χριστοφή μπορεί να βοηθήσει στο γκολ αλλά και στην δημιουργία, μπορεί να τρέξει, έχει μακρινό σουτ... Επιθετικά δίνει πολλά στοιχεία που τα χρειάζεται η Ομόνοια αυτή την στιγμή.

Στο εξωαγωνιστικό...
Προφανώς και όταν ένας τέτοιος παίκτης "μπαίνει" σε μια ομάδα, τα κέρδη δεν αγγίζουν μόνο το τι μπορεί να δώσει στο παιχνίδι. Ο Χριστοφή είναι ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας και αυτό από μόνο του, είναι ένα μεγάλο συν για τη φετινή Ομόνοια. Με τον Δημήτρη στο γήπεδο, ο οπαδός της ομάδας θα έχει ακόμα έναν λόγο για να πηγαίνει στο γήπεδο και ακόμα έναν λόγο για να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με μεγαλύτερη υπομονή, ξέροντας πως στο χορτάρι είναι ένας παίκτης που με μια ενέργεια μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα.