Ικανοποίηση, αλλά και ρεαλισμός (Δηλώσεις Παπαδόπουλου)

Συνεχίζεται η προετοιμασία της καλαθοσφαιρικής Ομόνοιας ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Τι σημειώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα των "πρασίνων":

Συνεχίζεται η προετοιμασία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, με καθημερινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Ήδη έχουν διευθετηθεί δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Παραλίμνι (24/10, εκτός) και Απόλλωνα (31/10, εκτός), ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ούτως ώστε εντός της βδομάδας να δοθεί άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, στη Λευκωσία.

Να σημειώσουμε πως η έναρξη του νέου πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας έχει μετακινηθεί για μία βδομάδα αργότερα, συνεπώς το πρώτο "τζάμπολ" για την ομάδα μας θα δοθεί το τριήμερο 6-9 Νοεμβρίου 2015.

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε η ομάδα μας στο τουρνουά του Κεραυνού, στο οποίο κατέλαβε τη 2η θέση. Στον πρώτο της αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 66-62, ενώ στον τελικό, παρά τη μεγάλη προσπάθεια, έχασε από τον οικοδεσπότη Κεραυνό με 65-55.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, επεσήμανε για τη δουλειά που γίνεται από τους παίκτες του: "Είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος με τους παίκτες μου. Δουλεύουν σκληρά, πειθαρχημένα και με αφοσίωση. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν".

Ακολούθως, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε τους στόχους που έχουν τεθεί για τη φετινή αγωνιστική περίοδο: "Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Η ομάδα μας δεν είναι ακόμη έτοιμη για να κάνει το μεγάλο άλμα. Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε υγιείς βάσεις στο καλαθοσφαιρικό τμήμα, αλλά και ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό και θα παλεύει το κάθε παιχνίδι. Από την επόμενη σεζόν, θα επιδιώξουμε να "κτίσουμε" σε όλα όσα θα δημιουργήσουμε αυτήν τη χρονιά".

Να αναφέρουμε πως τη δεδομένη χρονική περίοδο οι Γιώργος Κωνσταντίνου, Μπράντον Μπράουν και Γιάχενς Μάνιγκατ, αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυμαστιμού και ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.