Μεγάλες στιγμές

Μεγάλες στιγμές βιώνει η ομάδα πετόσφαιρας της Ομόνοιας καθώς απόψε (01/12, 21:15) θα αναμετρηθεί με την Τερουέλ, στην Ισπανία, στον πρώτο αγώνα για την φάση των "16" του CEV cup.

Τι αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα των "πρασίνων":

Μεγάλες στιγμές βιώνει η ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας, καθώς απόψε (01/12, 21:15) θα αναμετρηθεί με την Τερουέλ, στην Ισπανία, στον πρώτο αγώνα για την φάση των "16" του CEV cup.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που Κυπριακή ομάδα συμμετέχει σε αυτήν τη φάση της δεύτερης τη τάξη Ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην πετόσφαιρα, συνεπώς πρόκειται για μεγάλη στιγμή και για την Κυπριακή πετόσφαιρα.

Η Τερουέλ θεωρείται από τις σπουδαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, με πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία κύπελλα Ισπανίας και τέσσερα Σούπερ - Καπ. Επίσης, έχει αρκετές συμμετοχές σε επίπεδο Champions League και CEV cup.

Η μεγάλη πρόκληση για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, έτσι ώστε στον επαναληπτικό της Κύπρου να τα δώσει όλα για να φτάσει στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή της επιτυχία στην πετόσφαιρα.

Η ομάδα μας με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-0 σε βάρος του Παφιακού, αισιοδοξεί σε μία θετική παρουσία στην Ισπανία. Τεχνική ηγεσία και πετοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό.

Το αδιαπραγμάτευτο κέρδος για το Τμήμα Πετόσφαιρας του Σωματείου μας είναι οι εμπειρίες που θα αποκομίσει από τόσο ψηλού επιπέδου παιχνίδια, οι οποίες θα ενισχύσουν τις προσπάθειες που καταβάλλει για να δημιουργήσει τη δική του κυριαρχία στις εγχώριες διοργανώσεις.