Τι είπε ο "Tζίμης" για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Δημήτρης Χριστοφή.

Οι δηλώσεις του "Τζίμη":

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Το θέλαμε πάρα πολύ και νομίζω το δείξαμε στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή και προηγηθήκαμε στο σκορ. Η ΑΕΚ αντέδρασε στο πιο κρίσιμο σημείο και μπήκε με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια . Εμείς δεν το βάλαμε όμως κάτω, μπήκαμε μέσα, ήρθε και η αποβολή και το πέναλτι και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε πως πικράναμε αυτό τον υπέροχο κόσμο στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν όμως δίπλα μας μας στήριξε. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά την ήττα από την Πάφο, όπως φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια῎ Δεν βασιζόμαστε σε μονάδες αλλά στο σύνολο".

Για τον τραυματισμό του: "Πέρασα πολύ δύσκολα και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό, θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές".

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: "Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Το περιμένουμε πως και πως. Θα πάμε εκεί με άλλη ψυχολογία. Είναι 50-50. Έτσι είναι τα ντέρμπι".