“Φανταστικό... και ήταν με το κεφάλι!” (Βίντεο)

Μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο σκόρερ του 1-0 της Ομόνοιας, Λουτσιάνο Μπεμπέ, μίλησε στο kerkida.net, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, το πρώτο του γκολ, αλλά και τη δύσκολη αποστολή που είχε σήμερα αντικαθιστώντας τον Νούνο Ασίς…

Αρχικά…

"Ήταν φανταστικό. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο και είμαι πολύ κουρασμένος… Τρέξαμε πολύ, ξοδέψαμε πολύ ενέργεια όμως στο τέλος επιβραβευθήκαμε με τη νίκη…"

Για το ότι η Ομόνοια ήταν πιο αποτελεσματική από την ΑΕΚ…

“Είχαν ευκαιρίες και δεν σκόραραν εμείς από την πλευρά μας το καταφέραμε. Το ποδόσφαιρο είναι ακριβώς αυτό. Όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις φάσεις, σημαίνει πως δεν είσαι αποτελεσματικός.. Εμείς ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το σκέλος”

Για το πρώτο του γκολ με την Ομόνοια…

“Ήταν φανταστικό για μένα για πολλούς λόγους. Ήταν το πρώτο μου, βοήθησε την ομάδα να κερδίσει και… ήταν με το κεφάλι! Είναι πολλά συναισθήματα που έρχονται όταν καταφέρνεις κάτι τέτοιο, όμως το πιο σημαντικό είναι πως βοήθησα την ομάδα”.

Για το ρόλο του ως αντί-Ασις…

“Του είπα ξεκάθαρα πως αφού θα τον αντικαθιστούσα, έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό, αλλιώς ο κόσμος θα είχε παράπονο! Είναι πολύ σημαντικός για μας. Ελπίζω οι οπαδοί μας να είναι ευχαριστημένοι μαζί μου… Σκόραρα κιόλας με το κεφάλι. Σημαίνει πως πλέον έχουμε ένα υγιή ανταγωνισμό. Δεν περιμένω να πάρω τη θέση του αλλά να βοηθήσω την Ομόνοια να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να παίρνει τα τρίποντα και να φτάσει στον στόχο της”. (Μάλιστα την ώρα των δηλώσεων πέρασε κι ο Νούνο, "κτυπώντας" τον φιλικά στο σβέρκο!)

Για τον κόσμο…

“Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί. Όταν έρχονται, τραγουδάνε, μας υποστηρίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε πως είμαστε σπίτι μας. Νιώθουμε την ενέργεια τους κι αυτό είναι κίνητρο για να δίνουμε περισσότερα. Είναι φανταστικοί”.

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ…

“Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως σήμερα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για τον στόχο μας. Θα είναι δύσκολο όμως είναι ένα παιχνίδι. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα παλέψουμε για τη νίκη”.