H αντίδραση, τα τρεξίματα και τα κρυφά χαρτιά

Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κάτι που άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της για περισσότερους από ένα λόγους.

Καταρχήν η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ήταν το ζητούμενο για την βαθμολογική θέση των πρασίνων, ενώ παράλληλα η νίκη έρχεται σε ένα ματς όπου έλειπαν σημαντικές μονάδες της ομάδας όπως και μετά από ήττα φιάσκο στο Παφιακό.

Η αντίδραση των παικτών ήρθε καθώς στην εξίσωση του αγώνα μπήκαν στοιχεία όπως τρεξίματα, πάθος και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα κάτι που τελικά έγειρε τον δείκτη βαρύτητας υπέρ της Ομόνοιας.

Στα θετικά του ντέρμπι ήταν τόσο η καλή ομαδική δουλειά που έβγαλε η ομάδα της Ομόνοιας όσο και η ατομικές προσθήκες που έκαναν τη διαφορά. Ο Φλορέσκου έδειξε πως διαθέτει ταλέντο κι εμπειρία για να καθοδηγήσει από το κέντρο ενώ το ανέβασμα του Ρουμάνου, είχε συμπαραστάτες…με τους Μπαντιμπαγκά και Σκέμπρι να είναι διακριθέντες, παίχτες που αισθανόταν συχνά η άμυνα της ΑΕΚ.

Αυτό που μετρά τώρα για τη συνέχεια είναι το ψυχολογικό γέμισμα της ομάδας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ γιατί μπορεί η Ομόνοια να επανήλθε με νίκη επί της ΑΕΚ όμως η νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους αλλάζει άρδην πολλά σε όλα τα επίπεδα.