Δώρος για τα πυρά, τον κόσμο, τις διαιτησίες και τον... Καϊάφα

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σπορτς1» μίλησε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ ο οποίος αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι, την πορεία της ομάδας αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς.

Για τα πυρά που δέχεται: "Το να δεκτείς τα πυρά στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι το πιο εύκολο. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Μετά τις ήττες βγαίνουν πολλά προς τα έξω εκ των οποίων τα περισσότερα δεν είναι αλήθεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να φανεί ότι όλα δεν είναι μαύρα. Η υπομονή προέρχεται από το ότι έχεις προβλήματα σοβαρά στον οικονομικό τομέα και στο αγωνιστικό".

Για τα οικονομικά: "Δεν θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Εμείς έχουμε βάλει γραμμή ότι έχουμε στόχο να λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα και να διορθώσουμε όπως καλύτερα μπορούμε το αγωνιστικό μέρος. Από εκεί και πέρα όλα αυτά μπαίνουν στον σωστό δρόμο. Ήδη ο κόσμος κάνει υπομονή και προσφέρει και οικονομικά. Ο μήνας που περνούμε αλλά και ο Μάρτης είναι οι πιο δύσκολοι για τα κριτήρια".

Για την αντίδραση που υπάρχει από την Θύρα 9 για τις ταυτότητες ενόψει ΑΠΟΕΛ: "Εμείς, αντιλαμβάνεστε ότι παίζουμε εκτός έδρας. Αυτή την θέση την κατέχει αυτός που παίζει εντός έδρας.  Για το τι θα κάνει η κάθε μερίδα είναι διαφορετικό. Για εμάς οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Ομόνοιας είναι οι σύνδεσμοι φιλάθλων. Είναι αυτοί που προσφέρουν οικονομικά. Άλλοι οργανωμένοι αποφασίζουν διαφορετικά και ότι και να αποφασίσουν είναι δικό τους θέμα. Ελπίζω να μην αποφασίσουν κάτι που να βλάψει την ομάδα'

Για την διαιτησία: "Η ουσία είναι ότι η διαιτησία δεν είναι στα καλύτερα της. Φέτος όλες οι ομάδες κάνουν παράπονα για τις διαιτησίες. Έγινε η σύσκεψη των Προέδρων, είδαμε τα θέματα, είπαμε τις απόψεις και το Δ.Σ της ΚΟΠ πήρε κάποιες αποφάσεις σύμφωνα με όσα είπαμε. Τώρα προχωρούμε και ελπίζω να φανεί ότι τα μέτρα που πήραμε θα βοηθήσουν την διαιτησία. Ακόμη 1-2 αγωνιστικές έχουν περάσει".

Για τον Καϊάφα: "Ο Καϊάφας έχει επιλέξει να είναι επαγγελματίας προπονητής, του εύχομαι καλή συνέχεια".