Επιτυχημένος ο φιλανθρωπικός αγώνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ηλιαχτίδα Ζωής, υπό την στήριξη της Megabet Plus, μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Επαρχίας Λάρνακας (ΑΕΚ, ΠΟΛ, ΕΠΑ).

Το παρών τους έδωσαν ο Υπουργός Γεωργίας, κ. Νίκος Κουγιάλης και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλιαχτίδα Ζωής Πανίκος Ξιούρουππας, έλαβε επιταγή από τον διευθυντή μάρκετινγκ της Megabet Plus, Γιώργο Χαλλουμή, και από την εταιρεία Sunnyseekers, για τις ανάγκες στήριξης του Συνδέσμου.

Όσον αφορά τον φιλανθρωπικό αγώνα, οι παλιοί αστέρες του κυπριακού ποδοσφαίρου θυμήθηκαν τα παλιά, σε μια συνάντηση που ολοκληρώθηκε 2-2, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά το μήνυμα που στάλθηκε ότι σε αυτόν τον κόσμο κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του και ότι το ποδόσφαιρο ενώνει!

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς που με τη στήριξη τους έδωσαν νόημα στην όλη εκδήλωση.