Σκέμπρι: Τα... δίμπαλα και το 50άρι

Αν και αρκετές φορές δέχεται αυστηρή κριτική – μάλλον άδικα – ο Αντρέ Σκέμπρι ήταν και είναι ο πιο συνεπής επιθετικός της Ομόνοιας στο σκοράρισμα.

Ο Μαλτέζος επιθετικός, όχι μόνο σκοράρει αλλά πολλές φορές πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, όπως σημείωσε και στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ.

Φέτος, σκόραρε μέχρι στιγμής 12 γκολ (11 πρωτάθλημα και 1 Ευρώπη) ενώ τα μισά τα πέτυχε σε… δυάδες. Δύο γκολ στον αγώνα με την Πάφο δύο γκολ στον αγώνα με την Αγία Νάπα και δύο γκολ στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πέρσι, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και πρόλαβε να σκοράρει 11 φορές (4 πρωτάθλημα και 7 Κύπελλο), πετυχαίνοντας μία φορά τρία γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με την Καρμιώτισσα και μια φορά δύο γκολ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ερμή.

Η σεζόν 2013-14 είναι και η πιο παραγωγική μέχρι στιγμής στην καριέρα του Σκέμπρι, αφού σκόραρε 18 φορές, όλες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα σκόραρε σε πέντε παιχνίδια… πακέτο τερμάτων. Με την Δόξα, την Νέα Σαλαμίνα, την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα.

Τέλος, την πρώτη του χρονιά στην Ομόνοια την σεζόν 2012-13 σκόραρε 8 φορές (6 πρωτάθλημα – 2 Κύπελλο), χωρίς να καταφέρει να σκοράρει δις σε κάποιο παιχνίδι.

Συνολικά μετρά 49 γκολ και υπολείπεται ένα για να συμπληρώσει τα 50. Και τι πιο καλό… timing, από το αιώνιο ντέρμπι που ακολουθεί. Για την ιστορία, απ’ τα 49 μόλις ένα έχει σημειωθεί κόντρα στο ΑΠΟΕΛ…