Την μέρα που θα λείπουν ο Σιέρινταν, ο Σκέμπρι και ο Ρουσιάς...

Κάποτε θα έρθει η μέρα που η Ομόνοια δεν θα έχει διαθέσιμο σέντερ φορ.

Για παράδειγμα οι Σιέρινταν και Σκέμπρι να είναι τιμωρημένοι και ο Ρουσιάς τραυματίας. Θα λείπουν και 1-2 εξτρέμ για διάφορους λόγους και ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς λογικά θα… πονοκεφαλιάζει για τον τρόπο που θα στελεχώσει την επιθετική του γραμμή. Και αφού πονοκεφαλιάσει για λίγο, θα αποφασίσει: Ρενάτο Μαργκάσα.

Ο Πορτογάλος άσος είναι ο ορισμός της τιμιότητας. Είναι ο παίκτης του προπονητή, η ασφάλεια που νιώθει ο εκάστοτε κόουτς αφού ξέρει ότι δεν υπάρχει οδηγία που θα του δοθεί και δεν θα την ακολουθήσει πιστά, όσο παράξενη και αν είναι.

Στην Ομόνοια ο Ρενάτο έχει αγωνιστεί στόπερ, αριστερό μπακ, αριστερό χαφ, αριστερό εξτρέμ, αμυντικό χαφ, δημιουργικό χαφ και από χθες προστέθηκε στην λίστα και η θέση του δεξιού μπακ. Το ότι το δεξί του είναι κατώτερου του μετρίου είναι μια μικρή λεπτομέρεια.

Ο Μαργκάσα ήταν συγκλονιστικός με την Νέα Σαλαμίνα, καλύπτοντας ιδανικά το κενό των τριών δεξιών μπακ των «πρασίνων», αναγκάζοντας σε βαθιά υπόκλιση όλο το φίλαθλο κοινό. Τι απομένει; Να τον δούμε τερματοφύλακα, να τον δούμε δεξί εξτρέμ και σέντερ φορ. Αμφιβάλλει κανείς ότι μπορεί να τα φέρει εις πέρας;