Η ευκαιρία του Δημήτρη

Το μοναδικό ενδιαφέρον που υπάρχει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχει να κάνει με την κατάληψη της 3ης θέσης για την Ομόνοια.

Κάτι το οποίο δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά, αφού η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έχει ήδη εξασφαλισμένη την έξοδο στην Ευρώπη και ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος απ’ την κατάκτηση του Κυπέλλου, στον τελικό της 18ης Μαΐου.

Ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ποδοσφαιριστές που… ψάχνουν να βρουν ρυθμό, είτε λόγω μονιμοποίησης στον πάγκο είτε αποχής λόγω τραυματισμού. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Δημήτρης Χριστοφή, ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες των «πρασίνων».

Ο «Τζίμης» βρίσκεται σε περίοδο αναζήτησης της φόρμας του στα τελευταία παιχνίδια, μετά την μεγάλη του αποχή και τα δύο που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, είναι ιδανικές ευκαιρίες για τον διεθνή άσο. Χωρίς άγχος και χωρίς πίεση, να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμος στον μεγάλο τελικό.

Εκεί που θα μιλήσουν ποιότητα και προσωπικότητες, με τον Δημήτρη να είναι από τους… βασικούς υποψήφιους να κάνουν την διαφορά.