Είναι και η αξιολόγηση των δανεικών...

Με τη διευθέτηση του θέματος έλευσης νέου προπονητή αναμένεται σταδιακά να ξεκαθαρίσει και το τοπίο αναφορικά με τους οκτώ ποδοσφαιριστές που φέτος ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Ο λόγος για τους Δημήτρη Μουλαζίμη (Ερμή), Κωνσταντίνο Λούβαρη (Ολυμπιακό), Παντελή Κονομή (Ομόνοια Αραδίππου), Ανδρέα Φραγκέσκου, Παναγιώτη Θεράποντος (ΠΑΕΕΚ), Ανδρέα Λοΐζου (Χαλκάνορα), Απόλλωνα Βασιλείου και Γιώργο Ιβανόφ (ΜΕΑΠ).

Ανάλογα του τελικού πορίσματος θ' αποδειχθεί ποιοι κρίνονται ικανοί για να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής στο ρόστερ της νέας περιόδου ή στο κατά πόσο θα παραχωρηθούν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους.

Εξυπακούεται, ότι η κάθε περίπτωση διαφέρει αφού σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η πορεία προγραμματισμού και σαφώς εάν σε κάποιες θέσεις αποφασιστεί η κάλυψή τους μέσω αυτών των επιλογών.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Παναγιώτη Θεράποντος ολοκληρώθηκε όπως και του Δημήτρη Μουλαζίμη. Η ειδοποιός διαφορά με τον δεύτερο έχει να κάνει ότι στο πλαίσιο της 3ετούς συνεργασίας υπάρχει πρόνοια ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.