«Να μη δεχτούμε γκολ στο σπίτι μας»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σε μέσο της Αρμενίας ο προπονητής της Μπανάντς, Τίτο Ραμάγιο. 

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην πρόκληση του Αρμενικού πρωταθλήματος, την προετοιμασία της ομάδας αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια. 

«Η Μπανάντς συνεχίζει την προετοιμασία της για να είναι έτοιμη στο Europa League. Έχουμε μπροστά μας ακόμη λίγες ημέρες για να είμαστε έτοιμη για τον προκριματικό γύρο με αντίπαλο την Ομόνοια».

«Στους 9 μήνες παρουσίας μου στον πάγκο της ομάδας μπορώ να πω ότι κάναμε βήματα προόδου και πετύχαμε ορισμένα πράγματα. Εργαζόμαστε με βάση το πλάνο που έχουν βάλει», σχολίασε κάνοντας απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας στον πάγκο της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εργάζομαι εδώ. Η Αρμενία ω χώρα έχει πολλά να δείξει σε κάθε επισκέπτη. Δεν είναι βέβαια πολύ δημοφιλής στην Ισπανία και νομίζω πρέπει ν' αναγνωριστεί».

Ερωτηθείς για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την Ομόνοια τόνισε:  «Είναι μια πρόκληση και πρέπει να φανείς έξυπνος. Προτεραιότητά μας είναι να παίξουμε και καλά και να μη δεχτούμε γκολ στο σπίτι μας».

Σε ερώτηση αν αποδυναμώθηκε η ομάδα σε σχέση με πέρυσι ξεκαθάρισε: «Με το πήραμε το εισιτήριο για το Europa League αρκετοί παίχτες αποχώρησαν επειδή ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά του ή πήγαν κάπου αλλού. Υπό αυτή την έννοια ναι έχουμε αποδυναμωθεί. Αργότερα θα είμαστε σε θέση να το προσδιορίζουμε αυτό. Πρέπει να δούμε πως παρουσιαστούμε στο πρωτάθλημα».