"Άκουσα ότι η Ομόνοια έχει τους πιο τρελούς οπαδούς εδώ"

O Emil Peter Jørgensen μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την απόφαση να συνεχίσει στην Ομόνοια...

Για την υποδοχή και τις πρώτες εντυπώσεις: "Ήταν κάτι που προέκυψε μέσω του μάνατζέρ μου και φυσικά εγώ ήμουν χαρούμενος γι' αυτό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πραγματικά δεν είχα μεγάλους ενδοιασμούς στο να έρθω εδώ. Είναι πολύ συναρπαστικό μέχρι στιγμής. Πραγματικά κοιτάζουν τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και μπορείς να το νιώσεις ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Όλοι είναι πολύ καλοί μαζί μου και πρόθυμοι να βοηθήσουν και να ρωτήσουν αν όλα είναι ΟΚ, επομένως είναι όλα μια χαρά".

Για τα ματς της Ευρώπης: "Είναι πολύ συναρπαστικό. Πρόκειται για μεγάλα παιχνίδια και ανυπομονώ. Θα το ευχαριστηθώ όταν θα παίξουμε στην έδρα μας. Έχω ακούσει ότι η Ομόνοια έχει τους πιο τρελούς οπαδούς εδώ".

Για την προοπτική να είναι στην εντεκάδα: "Το επίπεδο εδώ φυσικά είναι εντελώς διαφορετικό από την FC Fredericia αλλά έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες εδώ επομένως δεν πιστεύω ότι το επίπεδο είναι πρόβλημα. Τώρα έχουμε τέσσερις στόπερ στην ομάδα και εκτιμώ ότι θα πρέπει να παλέψω με κάποιο από αυτούς για να είμαι η τρίτη επιλογή. Όμως φυσικά ελπίζω να έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής. Θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι μπορώ να το καταφέρω και να εξελιχθώ τόσο ως παίκτης, όσο και ως άνθρωπος όσο είμαι εδώ".