ΜΕΡΑ 2η ΣΤΟ ΕΡΕΒΑΝ: Η πρώτη του Κάρβερ, περίπατος και ανυπομονησία για τον κόσμο

Δεύτερη μέρα σήμερα στο Ερεβάν για την αποστολή της Ομόνοιας και τους φιλάθλους που την συνοδεύουν. Το πρόγραμμα για τις επόμενες ώρες "προβλέπει" ξενάγηση στην πόλη και ξεκούραση, ενώ αργότερα θα έχουμε τις διασκέψεις τύπου και τις προπονήσεις.

Οι περισσότεροι από τους περίπου 50 οπαδούς που είναι στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, κάνουν τις βόλτες τους στην πόλη για να δούνε τα αξιοθέατα και να... σκοτώσουν τις ώρες τους. Ανυπομονούν φυσικά για το παιχνίδι όχι μόνο γιατί είναι το πρώτο της σεζόν αλλά και γιατί είναι το πρώτο με ένα νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες. Στις συζητήσεις που γίνονται οι περισσότεροι εκφράζουν την ανυπομονησία τους να δουν το πρώτο δείγμα από την ομάδα που ετοιμάζουν Κάρβερ και Νταμπίζας.

Ο Άγγλος - που χθες αναφερθήκαμε στο πόσο επικοινωνιακός είναι - στις 18:30 (ώρα Κύπρου) θα παραθέσει για πρώτη φορά διάσκεψη τύπου ως προπονητής της Ομόνοιας ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, στο "Vazgen Sargsyan" όπου αύριο θα γίνει το παιχνίδι.

Νωρίτερα (στις 16:30) θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο τεχνικός της Μπάναντς, Tito Ramallo και θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση των Αρμενίων.  

* Τo kerkida.net είναι στο Ερεβάν και θας σας μεταφέρει όσα θα συμβούν. Την αποστολή μας επιχορηγούν...

"Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus"

Join BetOnAlfa on FB