(Σχόλιο αγώνα) Πέτυχε το ζητούμενο και έκανε διαχείριση

Παρακολουθήσαμε απ' το «Vazgen Sargsyan» την προσπάθεια της Ομόνοιας απέναντι στην Μπάναντς και μεταφέρουμε το σχόλιό μας για το παιχνίδι.

Πως σχολιάσαμε το πρώτο ημίχρονο

Τους καρπούς της ομαδικής της ανωτερότητας και της προσωπικής ποιότητας κάποιων παικτών "θέρισε" η Ομόνοια στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπάναντς.

Οι πράσινοι χωρίς να κάνουν την φοβερή εμφάνιση αλλά και χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Ουσιαστικά μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο και έκανε το παιχνίδι της. Στο ξεκίνημα κάποια ατομικά λάθη κυρίως στις πάσες, έκαναν επικίνδυνους τους Αρμένιους όμως σταδιακά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. 

Ο Τζον Κάρβερ κατέβασε μια ομάδα με επιθετικές βλέψεις και τα ακραία μπακ (Καρλίτος - Μαργκάσα) να είναι αρκετά ψηλά, κάτι που οδήγησε και στην δημιουργία του γκολ στο 26ο λεπτό όταν ο Καρλίτος "βρήκε" τον Ντάρμπισαϊρ. Εκεί μίλησε η προσωπική ποιότητα του Άγγλου που με άψογο τελείωμα, άνοιξε λογαριασμό 26 λεπτά μετά το επίσημο ντεμπούτο του με το "Τριφύλλι".

Το γκολ έκανε την Ομόνοια πιο ήρεμη και η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες έγινε πλέον εμφανέστατη. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε αλλά αν το σύνολο του Κάρβερ συνεχίσει έτσι, είναι πολύ πιθανό να έρθει...

Μοναδικό αρνητικό μέχρι στιγμής ο τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή στο ξεκίνημα.

Το δεύτερο ημίχρονο

Πολύ διαφορετικό το δεύτερο 45λεπτο. Η Ομόνοια συνέχισε στα πρώτα λεπτά απ' εκεί που έμεινε και στο 52' για μερικά εκατοστά δεν έκανε το 0-2 αφού ο Σέρινταν δεν πρόλαβε την μπάλα εξ επαφής. Απ' εκεί και πέρα σταδιακά οι "πράσινοι" έβαλαν προτεραιότητα να προφυλάξουν το σκορ παρά να πετύχουν και άλλο γκολ.

Ο Τζον Κάρβερ πήρε τις γραμμές του λίγο πιο πίσω και οι Αρμένιοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, μάλιστα έγιναν απειλητικοί σε 2-3 περιπτώσεις αλλά χωρίς την κλασική ευκαιρία. Μετά το 70' ειδικά και με την είσοδο του Κλέιτον αντί του Σέρινταν, η Ομόνοια επικεντρώθηκε κυρίως στην άμυνα και τα κατάφερε μια χαρά αφού δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα.

Έτσι έφτασε στο ζητούμενο που ήταν η εκτός έδρας νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, κάτι που κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο της στον επαναληπτικό.

Την αποστολή μας στο Ερεβάν επιχορηγούν...

«Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus.»

Join BetOnAlfa on FB